dissabte, 14 de novembre del 2009

Llibre de visites

Ei... ens has visitat!
Segurament ets algú o alguna de l'escola, un pare o una mare, o potser abans eres a l'escola i ara ja no ets a l'escola. Sigui com sigui ens agradaria saber de tú.

Deixa'ns la teva signatura, escriu un petit comentari.

8 comentaris:

  1. hola soc l'Albert pablo i estic molt content amb l'escola

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Montse Caballero
    Estic fent pràctiques a la classe de 1r.A amb la Bego i vull dir-vos que estic molt agraïda a tothom per haver-me deixat compartir aquestes tres setmanes amb vosaltres.
    Tots i totes m'heu acollit com si fos un membre més de l'escola, des de les cuineres fins a l'equip de mestres. Els alumnes m'han estimat... i jo a ells.
    MOLTES GRÀCIES A TOTS per tot el que estic aprenent de cadascú de vosaltres, espriuencs.

    UNA ABRAÇADA MOLT FORTA
    MONTSE

    ResponElimina
  3. Hola sóc un ex-alumne de l'escola salvador estic anyorant bastant l'escola perque l'institut és diferent hi ha més bon rollo a l'escola. Espero que després d'aquest comentari algú hem digui alguna cosa o m'escribiu al correu seguent:
    mmaarrcc.6@hotmail.com

    ResponElimina
  4. Hola comunitat ¡¡¡
    Sóc en Pere Martínez, el pare de la Esther de primer...
    Només puc dir una cosa:
    L'Albert, l'altre fill meu, va anar a l'Espriu i després va venir al món la Esther... i ha tornat a anar a l'Espriu.
    Com va dir algú.." No hace falta decir nada mas".
    Una salutació ben forta a tota la gent de l'Espriu ¡¡¡¡

    ResponElimina
  5. hola! soc el Joan de 4tA i vull dirus que el barça es el millor del món encara que hagi perdut la semifinal contra el internazionale encara ens queda la lliga i somiem perquè l'any que ve guanyem la champions i tornar a repetir el barça de les 6 copes i tornar a plorar amb orgul i dir quina sort que sóc culer.Visca el barça!

    ResponElimina
  6. Hola som la Família Jaen, l´Ainoa i l´Alex aprenen amb vosaltres.

    Només us escric per felicitar-vos per la vostra feina. És genial la manera de fer a l´escola i la seva comunitat. Durant tot el curs els nens arriben amb histories noves cada dia i experiencies que potser no haurien viscut mai de no haver-vos conegut.

    Així que com a pares només us puc agraïr la feina que feu amb els nens, l´esforç, la dedicació que hi poseu, l´alegria amb la que treballeu i la imaginació amb la que els hi prepareu cada nou dia per fer que sigui únic.

    Moltíssimes gràcies per ser com sou.

    ResponElimina
  7. Hola a tots,

    Un altre any més. Més vivències, més records i més de tot,... Tornar-vos a felicitar a tots per la vostra feina, la vostra dedicació i el vostre esforç amb el que ens rebeu cada dia !!! M´encanta l´Espriu !!! Bon estiu a tothom i a descansar que aviat ens tornem a veure tots....

    Ainoa i Alex Jaen. Sonia i Loren.

    ResponElimina
  8. bona tarda soc la Silvia la mare de l'Albert Pablo,ara que ja acabem la etapa escolar a primaria passem a una nova etapa...la ESO,a sigut un plaer aquests anys amb vosaltres de vegades una mica dur per conceptes personals del nen pero una gran etapa desde el personal educatiu,pares i mares,els companys,uns companys maravellosos que m'han fet riure molt i que son adorables espero que en aquesta nova etapa que comencem trobem gent tan maca i com no puc oblidarme de la superMontse la nostra Montse la Montse de tots que es un amor.....i com anécdota d'aquest escrit he vist un escrit de l'Albert del 2009....com he rigut jejejeje os anyorarem molt també perque deixen de ser nens per començar l´adolescencia....buff...moltissimes gracies per tot un petó molt fort a tots,sempre estareu als nostres cors...

    ResponElimina